English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

De Technologie van de stem - de Diensten van de Transcriptie


de transcriptie industrie ondergaat snelle veranderingen. De technologische voorsprong evenals de verwijdende veiligheidszorgen, zoals die door regelgevende vereisten blijk van worden gegeven van, komen samen om een nieuw niveau van verfijning en integratie te bewerkstelligen van stemtechnologie in dagelijks gebruik. De delocaliserende Diensten van de Transcriptie, heeft het bewegen zich overeenkomstig de veranderende en veeleisende behoeften van globale cliënten, voor onze concurrenten in de industrie kunnen blijven, door de professionele diensten van de Transcriptie van de Stem te verlenen.

Het werkingsgebied van de diensten van de stemtranscriptie is oneindig wanneer het overwegen van de opdracht-kritieke aard van diverse taken die in de industrieën zoals Gezondheidszorg worden uitgevoerd, Medisch, Verzekering, Wettelijk, en Media. Of het is artsen en medische beroeps de dicterende geduldige geschiedenis en de fysieke rapporten, de wettelijke en verzekeringsindustrieën die mondelinge verklaringen registreren die in en uit hof worden afgelegd, of politie, die onsite voor ongeval en misdaadrapporten registreert, stemtranscriptie zijn een onvermijdelijk vereiste.

Wij zetten allerlei audio en videodossiers in tekstafschrift binnen om snelle keerpunttijden aan concurrerende tarieven. Delocalisering De Diensten van de transcriptie richt zich op de behoeften van de stemtranscriptie van cliënten die zich van individuen met een éénmalig vereiste aan firma's uitstrekken die de transcriptiediensten periodiek vereisen.

Wij bezitten de transcriptietechnologie van de overzichtsstem dat is ideaal gezien geschikt voor stemtransmissie, opslag, en transcriptie. De delocaliserende Diensten voorzien afschriften van uitstekend nauwkeurigheidsniveau, handhaaft hogere stemkwaliteit, en produceert het veel lagere tarief van de woordfout. Wij verlenen de diensten van audio, video, en online stemdossiers met inbegrip van MP3.DSS, en Wav- dossiers.

Het beste gebruik van een verscheidenheid van nieuwe technologieën, laat ons toe om een aantal voordelen niet te verstrekken die door onze concurrenten worden aangeboden. Het omvat hoofdzakelijk:
  • Hoog niveau van transcriptienauwkeurigheid
  • Snelle turn-around
  • Grotere Veiligheid
  • Lagere Kosten
  • Het Beheer van de stem
  • Wijzerplaat-in dictee
Wij handhaven een uitstekend team van transcriptionists, correctors, kwaliteitsanalisten, en redacteurs. Hun bevel over de Engelstalige en wetenschappelijke/technische termijnen, hardnekkigheid in het kijken omhoog quasi-beroemde namen die de cliënt zou kunnen gemist hebben, de capaciteit om buitenlandse accenten te begrijpen, en het nauwkeurigheidsniveau van afschriften zijn superieur. Hun begripsvaardigheden en capaciteit hebben met concentratie luisteren om elk woord op te nemen in hoge productiviteitstarieven nagedacht en de niveaus van de klantentevredenheid.

De vertrouwdheid met de Westelijke cultuur en zijn gevestigde douane, peeves, en hartstochten, maakt ons werk gemakkelijk en plezierig. Ons aantal arbeidskrachten bestaat uit slechts transcriptionists met uitstekende het typen vaardigheden (snelheid en nauwkeurigheid), de vaardigheden van het tijdbeheer, mededeling en interpersoonlijke vaardigheden, kennis van het delocaliseringsgebied, mensenvaardigheden, uitstekende mondelinge en het schrijven vaardigheden, en huisvriend met het de software en gebruik van Internet.

Contacteer ons om meer over onze delocaliserende diensten van de Transmissie te kennen. Wij antwoorden aan alle verzoeken, en om het even welke informatie u met ons vertrouwelijk zult zijn deelt.