English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

De Diensten van de transcriptie - de Oplossingen van de Delocalisering van de Transcriptie


De delocaliserende Diensten van de Transcriptie is een unieke combinatie technologievaardigheden, mensenbekwaamheden en efficiënte processen. Wij verlenen een brede waaier van de vertrouwelijke en betrouwbare transcriptiediensten die met internationale normen in overeenstemming zijn die omvatten:

De algemene Diensten van de Transcriptie


De delocalisering van de transcriptiediensten verleent de meest gevorderde transcriptiediensten voor a brede waaier van cliënten over de bol. Om verlengbare en aanpasbare oplossingen te vormen behandelen wij het volledige spectrum van de transcriptiediensten door huidige en evoluerende technologieën te combineren.

Andere Diensten van de Transcriptie


Met het beste gebruik van overzichtstechnologie en hoogst bekwame beroeps, Transcriptie die de Diensten heeft de delocaliseert andere kunnen aanbieden transcriptie oplossingen aan globale cliënten

Speciale Eigenschappen

  • Concurrerende Tarifering
  • Hoge de niveaus— zes sigma van de gegevensnauwkeurigheid
  • Hoge gegevensveiligheid
  • Pragmatische en flexibele benadering
  • Technologie onafhankelijke — kunnen wij met om het even welk cliëntsysteem werken
  • Minste Draai rond Time – afhankelijk van het volume van het werk en zijn vereisten
  • Één Corrector per drie Overbrengers
Wij geloven dat de grote vennootschappen wanneer begrip absoluut is gesmeed zijn. Al Onze diensten worden gemaakt om u te helpen uw zaken verbeteren.

De Oplossingen van de delocalisering voorzie de hoogstaande, betaalbare transcriptiediensten aan u van uw uiterste termijn in mening! Wij hebben de standaard en spoeddienst, allebei van wie zeer aan een redelijke prijs worden geprijst. Uw definitief afschrift zal naar u via e-mail worden verzonden. Wij bieden de transcriptiediensten voor bijna om het even welk audioformaat aan. Wij trots zelf op onze nauwkeurigheid, efficiency, en doenbaarheid en wij zijn zo overtuigd dat u onze oplossingen om het betrouwbaarst overal en betaalbaar zult vinden te zijn, dat wij uw tevredenheid waarborgen! Wij willen u het beste en het meeste goed ingelicht besluit mogelijk nemen en upfront het basistarief kennen u zult betalen. Het is één van onze vele manieren om aan te tonen dat wij elke verhouding met elke cliënt taxeren!

Online transcriptie de diensten zijn de toekomst. Gegaan zijn de dagen waar u aan uw bedrijf van de transcriptiedienst moet drijven om uw audioband af te zetten en te wachten om de document afschriftrug te ontvangen. Ontvangen van uw afschrift is zo eenvoudig zoals met de elektronische post versturend of postend ons de audio en krijgend het via e-mail achter. De meeste technologie is overzee gebaseerd en de kwaliteit van het werk u zult wijzen op dat ontvangt.

Onze Oplossingen van de Transcriptie is geëngageerd aan overal het verstrekken van de hoogste kwaliteit, de meeste betaalbare bedrijfstranscriptiediensten in de wereld. Ons de cliënt lijst groeit elke dag aangezien onze huidige cliënten ons aan hun vrienden adviseren, en die nieuwe vrienden ons aan theirs adviseren. Neem geen onnodige risico's, maar vertrouw uw project aan betrouwbare langs verstrekte oplossingen toe De delocaliserende industrie.

Om meer over te leren hoe de transcriptieoplossingen uw gezondheidszorgfaciliteit met flexibele transcriptionstsoplossingen kunnen bijstaan, voel vrij aan Contacteer ons.