English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services
 

De Diensten van de Transcriptie van de teleconferentie


Aangezien de beperkingen van tijd en afstand met de ontwikkeling van transcriptietechnologieën onbelangrijk zijn geworden, is het concept een globaal dorp een werkelijkheid geworden. Met het beste gebruik van audio en/of videotechnologie, is een levende interactieve communicatie tussen mensen bij twee of meer verre plaatsen mogelijk. Verbindend aan een mondiaal net, kan de vraag van de teleconferentietranscriptie een essentieel verband tussen individuen of groepen voor een brede waaier van officieel, onderwijs, medisch, zaken, organisatorische, of interne communicatie doeleinden zijn waar een virtuele conferentie plaatsvindt. Van demonstratie van het recentste vinden op klinisch transcriptiegebied dat door medische transcriptiedeskundigen in verschillende landen, bij een routine interne wekelijkse overzichtsvergadering wordt bijgewoond die veelvoudige eenheden van een collectief bedrijf impliceert, zijn er oneindige instanties voor toepassing van de technologie van de Transcriptie van de Teleconferentie in de moderne wereld.

Een word-by-word opname en een documentatie van de volledige werkzaamheden van de transcriptie van de Teleconferentie die uren kan duren, zijn een essentiële evenals uiterst nauwgezette taak. De Transcriptie van de delocalisering is een haalbare oplossing om de opdracht te krijgen die extreme precisie, analytische vaardigheden, en aandacht aan gedaan detail vereist. De delocalisering van de Diensten van de Transcriptie is een bedrijf dat met teleconferentietranscriptie wordt ervaren, die een brede waaier van cliënten in de loop van de jaren dient. Wij bieden de rendabele en professionele oplossingen van de Transcriptie van de Teleconferentie bij een snelle draai aan rond tijd.

Wij kunnen de Transcriptie van de Teleconferentie voor een grote verscheidenheid van doeleinden zoals het volgende verstrekken:

 • Collectieve vergaderingen
 • De vergaderingen van de verkoop
 • De vergaderingen van de raad
 • Adviseurs
 • Financiële analyse
 • Het trainen van het leven
 • De verhoudingsvergadering van de investeerder
 • Interne vergaderingen
 • De lancering van het product
 • Aankondigingen
 • Jaarlijks kom samen
 • De aansporing komt samen
 • Interactie met de cliënt
 • Demonstratie van Medische bevindingen
 • Inleiding van nieuwe rekruten
Het investeren in de diensten van de Transcriptie zal een wijs besluit voor om het even welke cliënt blijken te zijn omdat wij de technologie evenals personeel hebben die al uw vereisten van de Teleconferentie aanpassen.

Het kerningrediënt in onze afdeling van de Transcriptie van de Teleconferentie is een uitstekend team van transcriptionists, correctors, kwaliteitsanalisten, en redacteurs. Hun bevel over de Engelstalige en wetenschappelijke/technische termijnen, hardnekkigheid in het kijken omhoog quasi-beroemde namen die de cliënt zou kunnen gemist hebben, de capaciteit om buitenlandse accenten te begrijpen, en het nauwkeurigheidsniveau van afschriften zijn superieur. Hun begripsvaardigheden en capaciteit hebben met concentratie luisteren om elk woord op te nemen in de hoge productiviteitstarieven en niveaus van de klantentevredenheid nagedacht. Ons aantal arbeidskrachten bestaat uit slechts transcriptionists met uitstekende het typen vaardigheden (snelheid en nauwkeurigheid), de vaardigheden van het tijdbeheer, mededeling en interpersoonlijke vaardigheden, kennis van het transcriptiegebied, mensenvaardigheden, uitstekende mondelinge en het schrijven vaardigheden, en huisvriend met het de software en gebruik van Internet. Wat ons van onze concurrenten verschillend maakt is ongeveer een uitstekende betekenis waar die fijne lijn tussen waar het maken van het afschrift aan het gesprek en hinderlijk het maken van het is. De prijzen die wij zijn inclusief van ook het corrigeren hebben aangerekend, die 90% van inaudible en onbegrepen woorden elimineert

Contacteer ons om meer over onze delocaliserende diensten te kennen.