English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

De Omzetting van het verslag en Medische Verslagen


De verordeningen van de overheid, dure hardware en software, tekort aan gekwalificeerde werknemers, de stijgende concurrentie en lonen - allen dwingen medische praktijken om kosten te drukken terwijl het handhaven van het hoogste niveau van kwaliteitszorg aan hun patiënten. De elektronische medische verslagen vereisen minder verwerkingstijd wanneer vergeleken met document medische verslagen. Met de krachtige weergavetechnologie, helpt transcriptie die de diensten de delocaliseert de gezondheidszorgindustrie bij het omzetten van document medische verslagen en vormen in elektronische dossiers. Onze dienst van de Omzetting en van de Migratie van het Verslag laat eenvoudigere behandeling, opslag en herwinning van medische verslagen toe.

Aangedreven door verfijnde infrastructuur, verleent de diensten van de transcriptieomzetting een brede waaier van de Diensten van de Omzetting en van de Migratie van het Verslag met inbegrip van:

  • De elektronische Omzetting van Medische Verslagen
  • De Omzetting van het document voor de Geduldige Verslagen van de Gezondheidszorg
  • De geduldige Digitalisering van de Film
Het algemene werk van de de transcriptiediensten van de Delocalisering dicht met u die een veilig, betrouwbaar, en scalable gegevensverwerkings en communicatie systeem met behulp van om gegevensprivacy en de dienstencontinuïteit te verzekeren. Wij hebben ons met succes bij pinnacle van de industrie door de hoogste niveaus van bedrijfsethiek met onze verplichting aan kwaliteit constant te bevestigen geplaatst. U kunt zich al uw vereisten van de Omzetting en van de Migratie van het Verslag delocaliseren aan ons en op andere kern economische activiteiten concentreren. Onze flexibele, krachtige, en betrouwbare Diensten van de Migratie verminderen uw gebiedsdeel op document verslagen en maken uw proces efficiënter en veilig.

Voordelen van de Omzetting en de Migratie van het Verslag
  • Volgzame HIPAA
  • Verleent meervoudige toegang voor één enkel verslag
  • Directe toegang tot geduldige medische verslagen
  • Vermindering van medisch archiefpersoneel
  • Elimineert verloren verslagen
  • Minder verwerkingstijd
In het medische archiefbeheerproces HIPAA is compliancy een wettelijke eis. De delocalisering van de transcriptiediensten voorziet u van essentiële functionaliteit aan hulp met uw inspanningen voor naleving HIPAA. Wij hebben met succes miljoenen document verslagen in digitale beelden omgezet die in diverse elektronische medisch verslagsystemen zijn geupload.

De vertoning, aftasten, zet om, manipuleert, en archief veelvoudige verslagen met inbegrip van geduldige informatie, verzekerings en gezondheidszorgvormen, artsenorden of Röntgenstralen, wat er ook uw behoeften is. Door ervaren beroeps en unieke processen volkomen te combineren, voegen de Delocaliserende transcriptiediensten gegevens van ongelijksoortige systemen samen en integreren hen in een enig, verenigd gegevensbestand. Wij beschermen al gegevens en de informatie die aan ons worden gegeven gebruikend Hipaa- klachten communicatie protocollen, encryptie met 128 bits en openbare zeer belangrijke authentificatie. Wij leveren productiviteitsaanwinsten en aanzienlijke kostenbesparingen aan cliënten door factoren zoals concurrerende tarifering, snelle omlooptijd en de waardevolle klantendienst te mengen.

De elektronische medische verslagen zijn de toekomst van gezondheidszorg de industrie geworden. De delocalisering van de transcriptiediensten heeft de ervaring, de aanwezigheid en de mogelijkheden om u daar te worden. Wij hebben cliënten met onze oplossingen geholpen die de privacynormen en de gezondheidszorgverordeningen van vandaag aanhangen. Wij verstrekken een concurrerend voordeel voor uw organisatie. Contacteer ons om meer over onze Dienst van de Omzetting en van de Migratie van het Verslag te kennen.