English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services
 

De Diensten van de transcriptie - Andere Diensten van de Transcriptie


De toonladder van de transcriptie diensten verwijdt langzaam omhoog in de delocaliseringswereld aangezien de vrij nieuwe takken met de vordering van technologie evenals steeds grotere bedrijfsvereisten worden geïntroduceerdn. Met het beste gebruik van overzichtstechnologie en hoogst bekwame transcriptieberoeps, De Technologie van de delocalisering de volgende oplossingen aan globale cliënten heeft kunnen aanbieden:

Digitale Transcriptie


In deze digitale tijd, wanneer de traditionelere methodes van bandtranscriptie en telefoon door digitale transcriptietechnologie wordt vervangen, wordt de Delocalisering van de Diensten van de Transcriptie goed geplaatst om zich op de behoeften van globale cliënten te richten door de uit voordelen van vandaag’ s digitale technologie en Internet voordeel te halen. Met ontwikkeling van digitale opname, kunnen uw digitale correcte dossiers nu snel en gemakkelijk voor audiotranscriptie worden gedelocaliseerd, dus besparing u waardevolle tijd en geld.

De Transcriptie van de teleconferentie


Een word-by-word opname en een documentatie van de volledige werkzaamheden van een Teleconferentie die uren kan duren, zijn een essentiële evenals uiterst nauwgezette taak. De Diensten van de transcriptie is een haalbare oplossing om de opdracht te krijgen die extreme precisie, analytische vaardigheden, en aandacht aan gedaan detail vereist. De delocaliserende Diensten van de Transcriptie bieden rendabele en professionele Teleconferentie aan De oplossingen van de transcriptie bij een snelle draai rond tijd.

De Transcriptie van de band


Luisterend aan en interpreterend mensen is de toespraak zonder weglatingen, en zettend het in correct onderbroken, grammaticale zinnen, geen gemakkelijke taak. Zeer goed wetend dat de kwaliteit van transcriptie binnen essentieel is het aantrekken van potentiële klanten, en de bouw heeft de betere zakenrelaties, de Delocaliserende Diensten van de Transcriptie globale cliënten in strikte lijnen van professionalisme gediend. Wij zetten niet alleen woorden op papier van analoge banden, maar zetten de juiste woorden op papier.

De Transcriptie van de stem


De technologische voorsprong evenals de verwijdende veiligheidszorgen, zoals die door regelgevende vereisten blijk van worden gegeven van, komen samen om een nieuw niveau van verfijning en integratie te bewerkstelligen van stemtechnologie in dagelijks gebruik. De delocalisering van Oplossingen, die zich overeenkomstig de veranderende en veeleisende behoeften van globale cliënten bewegen, heeft voor onze concurrenten in de industrie kunnen blijven, door de professionele Oplossingen van de Stem te verstrekken.

Gerechtelijke transcriptie


Door unieke processen, de overzichtstechnologie en de hoogst bekwame beroeps volkomen te integreren, helpt Onze diensten de agentschappenprocureurs van de wetshandhaving, onderzoekers en wettelijke beroeps bij het veroorzaken van getranscribeerd verslag van gerechtelijke teksten.

Verzekering en het Facturerings Transcriptie


De delocalisering breidt onze professionele deskundigheid en jaren van ervaring tot globale cliënten uit die de oplossingen van de Verzekering en het Facturerings vereisen. Wij dienen cliënten ongeacht hun grootte en gebied van specialisatie.

De Omzetting en de Migratie van het verslag


Met de krachtige weergavetechnologie, De delocaliserende Diensten helpt de gezondheidszorgindustrie bij het omzetten van document medische verslagen en vormen in elektronische dossiers. Onze dienst van de Omzetting en van de Migratie van het Verslag laat eenvoudigere behandeling, opslag en herwinning van toe medische verslagen.

Het audio en VideoCD Coderen


Het omzetten media de activa aan digitaal formaat laten globale organisaties toe om de dossiers van verschillende media zoals videoklemmen en correcte dossiers aan het eind te leveren - het netwerk van het gebruikers’ systeem op een verscheidenheid van manieren. Het gebruiken van recentste codecs, Delocaliserend oplossingen codeert audio en video in veelvoudige formaten.

Contacteer ons voor meer details.