English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

De medische Diensten van de Transcriptie - Medische het Facturerings Oplossingen


De medische Diensten van de Transcriptie van de Gezondheidszorg bloeit met een uitbreidende pool van artsen, de ziekenhuizen, en gezondheidszorgorganisaties. Door hoogst deskundige medische transcriptionists, correctors, processen, en overzichtstechnologie, Delocalisering volkomen te combineren de transcriptie diensten verleent HIPAA de volgzame medische transcriptiediensten voor de ziekenhuizen, medische klinieken en individuele vaklieden.

De concurrerende tarifering, de snelle omlooptijd, de unieke benadering, en de waardevolle klantendienst maken ons één van de beste keuzen. Delocaliseer uw medische transcriptievereisten aan ons bespaart uw waardevol tijd en geld. Onze ervaren medische transcriptionists en correctors verstrekken u ruime steun en nauwkeurige oplossingen voor uw bureauwerk en waarborg dat u genoeg tijd hebt om uw patiënten bij te wonen. Onze oplossingenschaal om de unieke eisen van de ziekenhuizen, gezondheidssystemen en groepspraktijken te ontmoeten.

Voordelen van onze Medische transcriptiediensten:

  • Concurrerende tarifering
  • Snelle draai rond tijd
  • Hoge gegevensnauwkeurigheid
  • Hoge gegevensveiligheid
  • Volgzame HIPAA
  • Pragmatische en flexibele benadering
  • Hoogst bekwame Medische Transcriptionists geschikt om met elke specialiteit te werken
  • Één bewijslezer per drie overbrengers
  • Beveiligde toegang voor erkende gebruikers tot alle getranscribeerde rapporten
  • De levering van de douane van voltooide rapporten
Door Hipaa- klachten communicatie protocollen, encryptie met 128 bits en openbare zeer belangrijke authentificatie te combineren, De delocaliserende transcriptiediensten, bescherm de gegevens en de informatie die door cliënten worden verstrekt. Ons succes tot datumstammen van onze reputatie voor professionalisme en de dienst. De voortreffelijkheid die door het samenwerken nauw met de ziekenhuizen, medische klinieken en individuele vaklieden wordt bereikt bevindt zich ons in goede steed. Onze het bemannen normen en programma's van de kwaliteitsverzekering beantwoorden de behoefte van de arts aan nauwkeurigheid en kwaliteit.

De delocalisering van de diensten gelooft sterk dat de opleiding het belangrijkste element tijdens het vastleggen van de normen van wereldklasse is. Onze Medische diensten zijn medische taalspecialisten, goed - leidde op om specialiteiten zoals pediatrie te behandelen, orthopedie, gastro-enterologie, cardiologie, interne geneeskunde, radiologie, chiropraktijk, en podiatry.

Unieke eigenaar digitaliserings technologie en de uitgebreide projectleidingservaring en laat de Delocaliserende diensten toe om superieure kwaliteitsoutput te leveren. Wij leveren verenigbare en nauwkeurige afschriften op tijd, in een cliënt aangewezen formaat, aan een uiterst concurrerende prijs. Def. uit gezet van de getranscribeerde dossiers kan in een grote verscheidenheid van formaten zoals HTML, FrameMaker, XML, PDF, GIF, JPG, TIF, PageMaker, Excel, Word en QuarkXpress worden verstrekt. De transcriptie van geduldige geschiedenis en fysieke rapporten, klinieknota's, doeltreffende rapporten, overlegnota's, lossingssamenvattingen, vooruitgangsnota's, psychiatrische evaluaties, verwijzingsbrieven, kenmerkende weergavestudies, het laboratoriumrapporten van autopsierapporten, x-ray rapporten, fysieke onderzoeksrapporten of pathologierapporten, wat er ook uw behoeften is, heeft Delocaliserend de transcriptiediensten vooruitgegaan, web-based technologie en medische taal de specialist staat artsen en specialiteitchirurgen bij.

Onze diensten is een opwindende taak die opmerkelijke uitvoeringsvaardigheden vereist. Het de dienstenwerk van de delocalisering dicht met de ziekenhuizen, de klinieken en de individuele vaklieden door geavanceerde, web-based technologie met innovatief te combineren delocaliseren aantal arbeidskrachtenbeheer. Contacteer ons om meer over onze dienst te kennen.