English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

Wettelijke Transcriptie - de Diensten van de Transcriptie


Het veranderende wettelijke praktijkbeheer samen met verhoogde klanteneisen neigt om het gezicht van de juridische transcriptiediensten te veranderen. Door bewezen operationele betrouwbaarheid met overzichts wettelijke technologie te combineren De delocaliserende transcriptiediensten sta wetsfirma's, agentschappen, hofverslaggevers, eisers en wettelijke procureurs in het transcriberen van het formatteren, en de verklaring van de bewijslezing, pleidooien, interrogatories, wettelijke onderzoeken, arbitrations, dagvaardingen en overzichten van administratieve geregistreerde hoorzittingen over wettelijke band of de digitale systemen van de spraakverwerking bij.

U kunt uw wettelijk transcriptiewerk aan ons delocaliseren. Onze ervaren wettelijke transcriptionists en correctors verstrekken u ruime steun en nauwkeurige oplossingen voor uw bureauwerk en waarborg dat u genoeg tijd hebt om uw cliënten bij te wonen. De delocaliserende juridische transcriptiediensten leveren hoge productiviteitsaanwinsten en aanzienlijke kostenbesparingen aan wets firma's, agentschappen, eisers en procureurs door factoren zoals concurrerende wettelijke tarifering, snelle omlooptijd en de waardevolle juridische klantendienst volkomen te mengen.

Speciale eigenschappen van onze Juridische transcriptiedienst:

  • Hoge nauwkeurigheid
  • Hoge gegevensveiligheid
  • Concurrerende tarifering
  • De technologie van het overzicht
  • Flexibiliteit
  • Snelle Draai rond Time – afhankelijk van de vereisten en het volume van het werk
Ons succes, als globale speler in wettelijk de transcriptie industrie, stammen van onze reputatie voor professionalisme en de juridische dienst. De voortreffelijkheid die door het samenwerken nauw met wetsfirma's, agentschappen, hofverslaggevers, eisers en procureurs wordt bereikt bevindt zich ons in goede steed. De wettelijke Transcripties verzekeren bedrijfszekere veiligheid en vertrouwelijkheid voor de gegevens en de informatie die aan ons door stringent worden verstrekt de implementaties van het privacybeleid dat met internationale normen in overeenstemming is.

Alle audiodossiers die aan ons worden voorgelegd worden behandeld vertrouwelijk en aan onze transcriptionists op een behoefte slechts onthuld om basis te kennen. De leden van ons transcriberend team moeten een niet-onthullingsovereenkomst ondertekenen voorafgaand aan wordt toegestaan om om het even welk het transcriberen werk voor onze cliënten uit te voeren. Getranscribeerd uit gezet kan in een grote verscheidenheid van formaten zoals worden verstrekt HTML, FrameMaker, XML, PDF, GIF, JPG, TIF, PageMaker, Excel, Word en QuarkXpress.

Woordelijk stemdictee, brieven, adviezen, hofdocumenten of verklaringshoorzittingen, wat er ook uw Wettelijke transcriptievereisten, Delocalisering is de transcriptie diensten verwezenlijk deze efficiënt door een perfecte combinatie geavanceerde technologieën en bewezen processen. De delocalisering van uw transcriptie de vereisten aan ons verstrekt u superieure flexibiliteit en capaciteit om aan nieuw en het bestaan te antwoorden bedrijfs kansen.

De ononderbroken investering in geavanceerde technologieën en de mensenbekwaamheden laten ons toe om aan alle media formaten, met inbegrip van 4 spoorbanden te werken en grote, complexe transcriptieprojecten voor onderzoeks en proefdoeleinden te beheren.

Onze uitgebreide projectleidingservaring en unieke merkgebonden digitaliseringstechnologie laten ons toe om de transcriptieoutput te leveren van uitstekende kwaliteit. De delocalisering van uw transcriptie vereist aan ons bespaart uw waardevol tijd en geld unieke benadering, concurrerende tarifering, maken de snelle omlooptijd en de waardevolle klantendienst ons één van de beste keuzen. Als u in het vinden van meer informatie om uw werk te delocaliseren geinteresseerd bent, kunt u Contacteer ons.