English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services
 

De Diensten van de transcriptie - de Oplossingen van de Transcriptie van de Delocalisering


Rit op de golf-kam van technologie!

De Diensten van de transcriptie is de ideale partner voor globale klanten in zich het richten van alle behoeften. Wanneer de meeste dienstverleners zich op om het even welk één of een paar gebied van transcriptie specialiseren, dienen wij een brede waaier van clientèle door one-stop oplossingen voor allerlei vereisten aan te bieden. Het weer het is De medische Diensten van de Transcriptie, De Transcriptie van Media, of Teleconferentie; wij bieden de oplossingen van de Delocalisering voor bijna om het even welk audioformaat aan.

De volgende eigenschappen trokken een verslagaantal klanten naar aan De Transcriptie van de delocalisering De diensten in de loop van de jaren:
  • Well-qualified en ervaren beroeps
  • Verhoogde werkschema en productiviteit
  • Betaalbare prijzen
  • Nauwkeurigheid
  • De output van de kwaliteit
  • Minimum draai rond tijd
  • Altijd ontmoetend de uiterste termijnen
De Oplossingen van de transcriptie verstrekt een perfect mengsel van vertrouwelijk en betrouwbaar de transcriptie diensten. Wij werken nauw met u samen door diepgaande bedrijfsdeskundigheid en innovatieve methodes te combineren. Onze uitvoerige mogelijkheden, pro-actieve cliëntdienst, en capaciteit om nauwkeurige en verenigbare resultaten op te leveren maken tot ons een zeer belangrijke speler op dit gebied. Wij bieden aan betaalbare transcriptie oplossingen die de uiterste termijnen zonder het compromitteren op kwaliteit ontmoeten.

De stiptheid in de levering van de Transcriptie is één van onze opdrachten in het dienen van globale cliënten. De getranscribeerde rapporten zijn teruggekeerd per e-mail of andere gespecificeerde leveringsmethodes binnen de vereiste periode. De betaalbare prijzen zijn een andere eigenschap die ons in de industrie aantrekkelijk maakt. Onze tarieven voor per geregistreerde minuut van audio zijn betrekkelijk minder wanneer vergeleken bij onze concurrenten. Wij hebben hoogst ervaren beroeps en de overzichtsdiensten om ervoor te zorgen dat uw dringende eisen effectief worden ontmoet.

De Oplossingen van de Transcriptie van de delocalisering hefboomwerkingen de recentste technologische innovaties om stem en gegevens behandelingsmogelijkheden te verstrekken. Onze hoofddoelstelling is onze cliëntenflexibiliteit en kosteneffectiviteit door onze satisfyingly bekwame Technologie van de Transcriptie van de Delocalisering aan te bieden. Al onze processen worden ontworpen om a te verzekeren hoog niveau van veiligheid en vertrouwelijkheid door de stringente implementaties van het privacybeleid. Wij hebben robuust van de risicobeheer en ramp terugwinningsbeleid, verzekerend betrouwbaarheid en geschikte levering van de transcriptiesdiensten.

Wij hebben de middelen, het personeel, de efficiënte processen, en overzichtsinfrastructuur om douane-gemaakte oplossingen te verstrekken die alle gebieden van behandelen transcriptie praktijken. Onze globale cultuur die door een sterke betekenis van kwaliteit wordt gedreven geeft u de vrijheid zich op kern economische activiteiten te concentreren.

Gebruikend de recentste en gebruikersvriendelijke toepassingen van de Erkenning van de Toespraak laat ons toe om verhoogde nauwkeurigheid en productiviteit in aan te bieden transcriptie proces. Wij hebben het belang gerealiseerd om de technologie toe te passen van de Erkenning van de Toespraak in het verstrekken van kwaliteitsoutput in minimumdraai rond tijd. Het verschillende voordeel van het verhogen van het volume van het werk dat kan in de verrichtingen worden verwerkt, in feite is overgegaan tot de cliënt. Wij keuren allen goed digitale en analoge formaten voor de delocalisering van oplossingen. Wij zijn geëngageerd om de best mogelijke delocaliserende dienst te verlenen die op de audio wordt gebaseerd u ons stuurt.

Contacteer ons om meer details te kennen.