English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services
 

De delocaliserende Diensten van de Transcriptie - hoe het werkt?


Audio transcripties zijn een groeiende behoefte aan cliënten helemaal over de wereld. De delocaliserende transcriptiediensten bieden het voordeel van enig-bronsteun aan dat een brede waaier van de transcriptieDiensten zoals behandelt Medische Transcriptie, Wettelijke Transcriptie, BedrijfsTranscriptie, de Transcriptie van Media, Financiële Transcriptie, Digitale Transcriptie, de Transcriptie van de Teleconferentie, De Transcriptie van de band, De Transcriptie van de Stem, Verzekering en het Facturerings Transcriptie Gerechtelijke Transcriptie.

Bij De delocaliserende transcriptiediensten de analoge dossiers die van cliënten worden ontvangen worden omgezet in digitaal formaat. In de volgende stap worden de digitale dossiers gecodeerd gebruikend de recentste encryptietechnologie en aan een veilige server geupload die door ons transcriptiecentrum door een veilige verbinding VPN toegankelijk is. De digitale dossiers worden dan gedownload in onze transcriptiefaciliteit, en gehandhaafd en overeenkomstig de beste praktijken van a behandeld beveiligde gegevensverwerkingsfaciliteit.

Def. uit gezet van de getranscribeerde dossiers kan in een grote verscheidenheid van formaten zoals HTML, FrameMaker, XML, PDF, GIF, JPG, TIF, PageMaker, Excel, Word en QuarkXpress worden verstrekt. Wij verzekeren bedrijfszekere veiligheid en vertrouwelijkheid voor de gegevens en de informatie die aan ons door de stringente implementaties worden verstrekt van het privacybeleid die met internationale normen in overeenstemming zijn.

De ononderbroken investering in snijkanttechnologieën laat ons toe om een brede waaier van audioformaten met inbegrip van wav, mp3, dct (gecodeerd dictee), Ra goed te keuren en rm (RealAudio), sri (VoiceIt), dss (Olympus, Lanier en Grundig), Au, aif, msv, dvf, samengeperst mp2, vox, wav (met inbegrip van PCM, uLaw, ALaw, ADPCM, CELP, SBC, de Media van Vensters, DSP TrueSpeech, GSM 6.10), formaat van het Registreertoestel van Philips het Digitale en formaat van het Registreertoestel van Sanyo het Digitale voor transcriptie.

Delocalisering transcriptie oplossingen zet audiodossiers in woordelijke afschriften voor organisaties om die zich van medisch en verzekering aan luchtvaartlijnen en auto's uitstrekken. Als u in het vinden van meer informatie om uw transcriptieprojecten te delocaliseren geinteresseerd bent, kunt u contacteer ons. Wij antwoorden aan alle verzoeken, en om het even welke informatie u met ons vertrouwelijk zult zijn deelt.