English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services
 

De algemene Oplossingen van de Transcriptie - de Diensten van de Transcriptie


De delocalisering van transcriptieoplossingen verstrekt het meest geavanceerd de transcriptie diensten voor a brede waaier van cliënten over de bol. Om verlengbare en aanpasbare oplossingen te vormen behandelen wij het volledige spectrum van transcriptieoplossingen door huidige en evoluerende technologieën te combineren.

Aangedreven door verfijnde infrastructuur, De delocaliserende transcriptiediensten verleent een brede waaier van de Diensten van de Oplossingen van de Transcriptie met inbegrip van:

Medische Transcriptie


De medische transcriptie vereist opmerkelijke uitvoeringsvaardigheden, door geavanceerde, web-based technologie met innovatief te combineren delocaliseer aantal arbeidskrachtenbeheer, werken wij nauw met de ziekenhuizen, medische klinieken en individuele vaklieden samen. Onze Medische Transcriptionists is medische taalspecialisten, goed - leidde op om specialiteiten zoals pediatrie te behandelen, orthopedie, gastro-enterologie, cardiologie, interne geneeskunde, radiologie, chiropraktijk, en podiatry.

Wettelijke Transcriptie


Het woordelijke stemdictee, de brieven, de adviezen, de hofdocumenten of de verklaringshoorzittingen, wat er ook uw Wettelijke transcriptievereisten is, Delocaliserend de transcriptiediensten verwezenlijken deze efficiënt door een perfecte combinatie geavanceerde technologieën en bewezen processen. Ononderbroken investering in geavanceerde technologieën laat ons toe om aan alle media formaten, met inbegrip van 4 spoorbanden te werken en grote, complexe transcriptieprojecten voor onderzoeks en proefdoeleinden te beheren.

Bedrijfs Transcriptie


Unieke eigenaar digitaliserings technologie en de uitgebreide projectleidingservaring en laat ons toe om om het even welk soort Bedrijfstranscriptieproject met inbegrip van seminaries, commerciële vergaderingen, gesprekken, persconferenties, de besprekingen van de raadsruimte, driemaandelijkse vraagteleconferenties te transcriberen.

De Transcriptie van media


Wij hebben hoogst bekwame media transcripties om ooien en speciale rapporten en documentaires te transcriberen.

Financiële Transcriptie


De delocalisering van de Diensten van de Transcriptie is een one-stop oplossing voor het produceren van betrouwbare, snelle, en hoogstaande afschriften van een brede waaier van audioverslagen in de wereld van financiën. Met jaren van ervaring die werkt voor een grote verscheidenheid van projecten en groot aantal cliënten, kunnen onze transcripties van termijnen zoals “ verdunde inkomens ” gemakkelijk steek houden, „Sarbanes Oxley“, en “ zwart-Scholes ” methode.

Input-output het dossierformaten van de transcriptie


Wij keuren een brede waaier van goed audio formaten met inbegrip van wav, mp3, dct (gecodeerd dictee), Ra en rm (RealAudio), sri (VoiceIt), dss (Olympus, Lanier en Grundig), Au, aif, msv, dvf, samengeperst mp2, vox, wav (met inbegrip van PCM, uLaw, ALaw, ADPCM, CELP, SBC, de Media van Vensters, DSP TrueSpeech, GSM 6.10), formaat van het Registreertoestel van Philips het Digitale en formaat van het Registreertoestel van Sanyo het Digitale.

Def. uit gezet van de getranscribeerde dossiers kan in een grote verscheidenheid van formaten zoals HTML, FrameMaker, XML, PDF, GIF, JPEG, TIF, PageMaker, Excel, Word en QuarkXpress worden verstrekt. Wij besteden grote aandacht aan toespraakpatronen, diverse Engelse accenten en dialecten, en nemen alle inspanningen met de recentste ontwikkelingen in de transcriptieindustrie bijgewerkt te houden die cliënten met de beste diensten verzekeren.

Onze diensten gebruiken recentst in transcriptie, opname, dossierencryptie en de erkenningssoftware van de Stem. Wij verzekeren bedrijfszekere veiligheid en vertrouwelijkheid voor de gegevens en de informatie verstrekte aan ons door de stringente implementaties van het privacybeleid die met internationale normen in overeenstemming zijn.

De delocalisering van de diensten verstrekt een perfect mengsel van de vertrouwelijke en betrouwbare transcriptiediensten. Wij werken nauw met u samen door diepgaande bedrijfsdeskundigheid en innovatieve methodes te combineren. Contacteer ons om meer over onze transcriptiedienst te kennen.