English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services
 

De gerechtelijke Diensten van de Transcriptie - Gerechtelijke Technologie


De gerechtelijke transcriptie is een waardevolle technologie die procureurs, onderzoekers, de wettelijke beroeps en agentschappen van de wetshandhaving bijstaat. De factoren zoals kwaliteit van de opname, achtergrondgeluidenafstand van speaker/s van de de microfoon, accent/dialectkwesties en de interferentie van contextuele richtsnoeren vermindert de nauwkeurigheid van om het even welke gerechtelijke transcriptie. Door unieke processen volkomen te integreren, helpen de overzichtstechnologie en de hoogst bekwame gerechtelijke beroeps, de Delocaliserende transcriptiediensten de agentschappenprocureurs van de wetshandhaving, onderzoekers en wettelijke beroeps bij het veroorzaken van getranscribeerd verslag van gerechtelijke transcriptieteksten.

De gerechtelijke transcriptiediensten heeft nauw met de wettelijke beroeps en agentschappen van de wetshandhaving in de V.S. en het UK sinds zijn aanvang samengewerkt. De constante investering in innovatieve gerechtelijke transcriptie laat ons toe om laag volumeopnamen op te voeren, elektrogezoem te elimineren, sisklank te verminderen, stemmen digitaal gelijk te maken en echo's en achtergrondgeluiden te verminderen.

Wij keuren een brede waaier van audioformaten met inbegrip van wav, mp3, dct (gecodeerd dictee), Ra en rm (RealAudio), sri (VoiceIt), dss (Olympus, Lanier en Grundig), Au, aif, msv, dvf, mp2, vox, die wav (met inbegrip van PCM, uLaw wordt samengeperst, ALaw, ADPCM, CELP, SBC, de Media van Vensters, DSP TrueSpeech, GSM 6.10) goed, formaat van het Registreertoestel van Philips het Digitale en formaat van het Registreertoestel van Sanyo het Digitale bij de gerechtelijke transcriptiediensten.

Speciale eigenschappen van onze Gerechtelijke transcriptiedienst

  • Concurrerende tarifering
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Hoge gegevensveiligheid
  • Hoogst deskundige transcriptionists
  • Verfijnde infrastructuur
  • De flexibiliteit — steunt digitale registreertoestellen, tol vrije aantal en computerdictees
  • Snelle Draai rond Tijd
  • De levering van de douane van voltooide rapporten
De woordelijke transcriptie van getuige en verdachte audio en videobanden, de geregistreerde bewijsmateriaaltranscriptie, de getuigenverklaring in-line met hofwerkzaamheden of NHS het fraudeonderzoek wat er ook uw vereisten zijn, die de diensten delocaliseren hebben alle middelen om uw Gerechtelijke de dienstenbehoeften te beheren. De delocalisering van uw Gerechtelijke vereisten aan ons verstrekt u superieure flexibiliteit en bespaart uw kostbaar tijd en geld.

Elke taak van de transcriptiediensten is uniek. Onze oplossingenschaal om de unieke eisen van de agentschappenprocureurs van de wetshandhaving, onderzoekers en wettelijke beroeps te ontmoeten. Wij hebben vertrouwelijke banden met betrekking tot incidenten zoals booreilandrampen, sterfgevallen van patiënten onder medische zorg en seksuele kwellingsgevallen getranscribeerd. Wij verzekeren bedrijfszekere veiligheid en vertrouwelijkheid voor de gegevens en de informatie die aan ons door de stringente implementaties worden verstrekt van het privacybeleid die met internationale normen in overeenstemming zijn.

De unieke merkgebonden digitaliseringstechnologie en de uitgebreide projectleiding ervaren en laten de Delocaliserende transcriptiediensten toe om output van superieure kwaliteits de Gerechtelijke oplossingen te leveren. Wij leveren verenigbare en nauwkeurige Gerechtelijke afschriften op tijd, in een cliënt aangewezen formaat, aan een uiterst concurrerende prijs. Def. uit gezet van de getranscribeerde dossiers kan in een grote verscheidenheid van formaten zoals HTML, FrameMaker, XML, PDF, GIF, JPG, TIF, PageMaker, Excel, Word en QuarkXpress worden verstrekt.

De concurrerende tarifering, de snelle omlooptijd, de unieke benadering, en de waardevolle klantendienst maken ons één van de beste keuzen. Onze ervaren transcriptionists en correctors verstrekken u ruime steun en nauwkeurige oplossingen voor uw behoeften. Contacteer ons om meer over onze diensten te kennen.