English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

De digitale Diensten van de Transcriptie - Digitale Technologie


In deze digitale tijd, wanneer de traditionelere methodes van band en telefoon door digitale transcriptietechnologie wordt vervangen, De Delocaliserende Diensten van de transcriptie goed wordt geplaatst om zich op de behoeften van globale cliënten te richten door de uit voordelen van oplossingen van de vandaag’ s de digitale transcriptie en Internet voordeel te halen.

Met de ontwikkeling van digitale opname, kunnen uw digitale correcte dossiers nu snel en gemakkelijk voor audiotranscriptie worden gedelocaliseerd, dus besparing u waardevolle tijd en geld. Bezittend jaren die van ervaring een brede waaier van cliënten en hun digitale transcriptievereisten dienen, kunnen de Delocaliserende Diensten van de Transcriptie betere efficiency en de documenten van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs verzekeren.

Of uw vereiste is medisch, financieel, media, of wettelijk, met de klik van de muis u uw digitale correcte dossiers voor de transcriptiediensten kunt verzenden op elk ogenblik, en wij zullen vertrouwelijk al uw behoeften binnen de gespecificeerde uiterste termijn behandelen.

Voordelen van Digitale Transcriptie


Het gebruik van digitale technologie vertegenwoordigt duidelijke, economische voordelen over andere traditionele methodes van transcriptieoplossingen. Het behoud van trouw staat nauwkeurigheid in transcriptie toe. Een digitaal dossier kan een onbeperkt aantal tijden zonder “ generational” verlies worden gekopi�ërd dat uw capaciteit over te brengen, verbetert te delen, en proces correcte dossiers met verenigbare kwaliteit en voortvloeit. Het grote voordeel van de digitale transcriptie is de capaciteit om digitale dossiers over te brengen op Internet; het vermindert dramatisch de overheadkosten in ver*beteren en levering van banden.

De algemene Diensten van de Transcriptie heeft een uitstekend team van transcriptionists, correctors, kwaliteitsanalisten, en redacteurs. Hun bevel over de Engelstalige en wetenschappelijke/technische termijnen, hardnekkigheid in het kijken omhoog quasi-beroemde namen die de cliënt zou kunnen gemist hebben, de capaciteit om buitenlandse accenten te begrijpen, en het nauwkeurigheidsniveau van afschriften zijn superieur. Hun begripsvaardigheden en capaciteit hebben met concentratie luisteren om elk woord op te nemen in de hoge productiviteitstarieven en niveaus van de klantentevredenheid nagedacht.

De vertrouwdheid met de westelijke cultuur en zijn gevestigde douane, peeves, en hartstochten maakt ons werk gemakkelijk en plezierig. Ons aantal arbeidskrachten bestaat uit slechts transcriptionists met uitstekende het typen vaardigheden (snelheid en nauwkeurigheid), de vaardigheden van het tijdbeheer, mededeling en interpersoonlijke vaardigheden, en kennis van de transcriptiediensten.

Wij verstrekken audiotranscriptie binnen van digitale correcte dossiers stem formaten zoals WAV.DSS, en MP3. Als u met een nieuw formaat op de proppen bent gekomen geen dat onze software erkent, kunnen wij een speler downloaden en uw dossier omzetten in een compatibel formaat. De digitale correcte dossiers kunnen aan ons in de vorm van CD, DVD, e-mailgehechtheid, en FTP worden geleverd. Wij kunnen ook van uw dossiers downloaden reeds bestaand op het Web.

De opdracht van de Delocalisering van de Diensten is aan verstrek zijn geachte cliëntenberoeps de dienst die voortreffelijkheid verzekert door verplichting aan klantentevredenheid, vertrouwelijkheid, en tijd efficiënte en rendabele strategieën.

Contacteer ons om meer over onze delocaliserende diensten te kennen. Wij antwoorden aan alle verzoeken, en om het even welke informatie u met ons vertrouwelijk zult zijn deelt.