English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

Bedrijfs Transcriptie - de Delocaliserende Diensten van de Transcriptie


De bedrijfs transcriptie is een opwindende taak die opmerkelijke uitvoeringsvaardigheden vereist. Het kan uw personeel overbelasten en hun werkbelasting eindeloos maken schijnen. Door overzichtstechnologie en de waardevolle klantendiensten te integreren de transcriptie Delocaliserende diensten levert verenigbare en nauwkeurige bedrijfsafschriften op tijd, in een cliënt aangewezen formaat, aan een uiterst concurrerende prijs.

De delocaliserende transcriptiediensten gebruiken recentst in transcriptie, opname, dossierencryptie en De erkenningssoftware van de stem. De bedrijfs Transcriptie verzekert bedrijfszekere veiligheid en vertrouwelijkheid voor de gegevens en de informatie die aan ons door de stringente implementaties worden verstrekt van het privacybeleid die met internationale bedrijfsnormen in overeenstemming zijn.

Ononderbroken investering in innovatieve technologieën en de ervaren arbeidskrachten laten ons toe om operationele voortreffelijkheid te leveren en dramatische verbeteringen van onze cliënten’ ondernemingen te maken. Van bedrijfs transcripties verstrekken hoogst deskundige transcriptionists en de correctors u ruime steun en nauwkeurige oplossingen voor uw bureauwerk en waarborgen dat u genoeg tijd hebt om uw cliënten bij te wonen.

Wij bieden het voordeel van enig-bronsteun aan dat een brede waaier van de bedrijfstranscriptieDiensten met inbegrip van behandelt:
 • Bedrijfs Transcriptie voor de groepen van de Nadruk
 • Bedrijfs Transcriptie voor Moderatoren /Speakers
 • Bedrijfs Transcripties voor Teleconferenties
Speciale eigenschappen van ons Wettelijke transcriptieoplossingen
 • Hoge nauwkeurigheid
 • Hoge gegevensveiligheid
 • Concurrerende tarifering
 • Hoogst deskundige transcriptionists
 • Snijkanttechnologie
 • Flexibiliteit
 • Snelle Draai rond Time
 • De levering van de douane van voltooide rapporten
 • Capaciteit om digitale registreertoestellen te steunen, tol vrije aantal en computerdictees
Het transcriberen seminaries, commerciële vergaderingen, gesprekken, persconferenties, de besprekingen van de raadsruimte, driemaandelijkse vraagteleconferenties, wat er ook uw transcriptievereisten, Delocalisering is de transcriptie diensten heeft al middel om om het even welk soort het Bedrijfstranscriptiewerk te behandelen. De delocalisering van uw Bedrijfstranscriptievereisten aan ons verstrekt u superieure flexibiliteit en capaciteit om aan nieuwe en bestaande bedrijfskansen te antwoorden.

Wij keuren een brede waaier van audioformaten met inbegrip van wav, mp3, dct (gecodeerd dictee), Ra goed en rm (RealAudio), sri (VoiceIt), dss (Olympus, Lanier en Grundig), Au, aif, msv, dvf, samengeperst mp2, vox, wav (met inbegrip van PCM, uLaw, ALaw, ADPCM, CELP, SBC, de Media van Vensters, DSP TrueSpeech, GSM 6.10), formaat van het Registreertoestel van Philips het Digitale en Sanyo Het digitale formaat van het Registreertoestel.

Onze diensten gelooft sterk dat de opleiding binnen het belangrijkste element is het proces om de normen van wereldklasse vast te leggen. Wij leiden constant onze transcriptionists op om de recentste zaken te erkennen, financiële en high-tech terminologie. Def. uit gezet van de getranscribeerde dossiers kan in een grote verscheidenheid van formaten zoals HTML, FrameMaker, XML, PDF, GIF, JPG, TIF, PageMaker, Excel, Word en QuarkXpress worden verstrekt.

De unieke merkgebonden digitaliseringstechnologie en de uitgebreide projectleiding ervaren en laten de Delocaliserende diensten aan toe lever superieure kwaliteitsoutput. De delocalisering van uw behoeften aan ons bespaart uw waardevol tijd en geld. De eigenschappen zoals concurrerende tarifering, snelle omlooptijd, unieke benadering, en de waardevolle klantendienst maken ons één van de beste keuzen. Als u in het vinden van meer informatie om uw projecten te delocaliseren geinteresseerd bent, kunt u contacteer ons