English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

De audio-CD coderen-VideoDiensten van de coderen-Transcriptie


Het omzetten van media activa in digitaal het coderen CD formaat laat globale organisaties toe om de dossiers van verschillende media zoals videoklemmen en audio-CDdossiers aan het eind te leveren - het netwerk van het gebruikers’ systeem op een verscheidenheid van manieren. Het gebruiken van recentste codec ’ s, De delocaliserende transcriptiediensten codeert het audio-CD en video coderen in veelvoudige formaten.

Constante investering in de snijkanttechnologieën laat toe de transcriptie delocaliserende diensten om veelvoudige kanalen van digitaal te coderen of analoge audio in mpeg-2, verdelen ac-3, de formaten van AAC en van aacPlus, en over ASI of IP. De video of audio coderende CD dossiers kunnen naar het gewenste doel, of over LAN of via FTP worden overgebracht.

Aangedreven door verfijnde infrastructuur, Delocalisering de transcriptie diensten verleent een brede waaier van het Audio-CD Coderen en de Video Coderende Diensten met inbegrip van:

Verbeterde CD

Door te verstrekken het Audio-CD Coderen en Videoformaten en creatie voor CD van verschillende media gebruikend mpeg-1, QuickTime, de Media van Vensters, Flits MX of Echt, helpen wij klanten het potentieel van hun media activa openen.

Het coderen voor het Web

Het stromen laat organisaties toe om de audio-CDdossiers van verschillende media zoals videoklemmen en correcte dossiers naar de computer van een gebruiker als constante stroom van informatie of gegevens over te brengen. Wij coderen de dossiers van verschillende media aan formaten die video steunen of het audio stromen.

MX van de flits het video coderen

Wij verstrekken kwaliteit gebeëindigde Swf- dossiers, of Flv- dossiers die in uw MX van de Flits kunnen worden ingevoerd project. De delocaliserende transcriptiediensten coderen individueel audio-CD of videodossiers in veelvoudige formaten, of gelijktijdig of. Onze coderende motoren kunnen een brede waaier van video en audio Echte dossierformaten met inbegrip van de Media van Vensters behandelen, QuickTime, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4.AVI, WAV.MP3, AIFF EN AAC. Wij handhaven stringente kwaliteitsbeheersing om ervoor te zorgen dat ons de cliënten ontvangen superieure kwaliteits gecodeerde audio en video. Door de laagste tarieven in de industrie aan te bieden, maakt de Delocalisering van de transcriptiediensten het uiterst betaalbaar om stromende audio en videoklemmen aan uw websites toe te voegen.

Speciale eigenschappen van onze Audio en VideoCD Coderende Dienst:
  • Concurrerende tarifering
  • Hoge gegevensveiligheid
  • Hoogst bekwame beroeps
  • Verfijnde infrastructuur
  • Identieke verwerking van alle video en audio-CDdossiers
  • Capaciteit om alles of een gedeelte van een bronvideo te coderen
  • Nieuwe regelmatig toegevoegde formaten
  • Open architectuur voor gemakkelijk het integreren van nieuwe codeurs
  • Het coderen systeembetrouwbaarheid die door gegevens reserve en automatische terugwinning wordt verzekerd
  • Het coderen taakvoortgang die via de interface van het Web/Xml- dossiers van gegevensmacro's wordt bewaakt
Makend video's, Stroom over Internet of Intranet, het Directe Audio Coderen, MX van de Flits online het video coderen, Het coderen voor het Web of het coderen en de creatie voor multimedia, wat er ook uw vereisten is, Delocaliserend de transcriptiediensten hebben alle middelen om uw Audio en Video het Coderen vereisten te beheren.

De delocalisering van de transcriptiediensten heeft een succesvolle achtergrond in digitale media productie, stromende media, interactieve CD-rom- presentaties, het coderen, compressie en gespecialiseerde digitale productie. Contacteer ons om meer over onze Audio en Video Coderende Dienst te kennen.