English French Germany Dutch Italian Portuguese Spanish
Free Tirial


Transcription Services

De Delocalisering van de transcriptie - de Oplossingen van de Transcriptie


De Delocaliserende Diensten van de transcriptie de werken als oplossingsleverancier van begin tot eind voor zijn cliënten, die de meest gevorderde transcriptiediensten verlenen. Om verlengbare en aanpasbare oplossingen te vormen, behandelen wij het volledige spectrum van de transcriptie diensten door huidige en evoluerende technologieën te combineren.

Wij hebben ons met succes als prominente speler in de industrie van de transcriptiedienst door te bevestigen geplaatst hoogste niveaus van bedrijfsethiek en door de diensten terug te geven die met internationale normen in overeenstemming zijn.

De transcriptie die de Diensten delocaliseert is een privé- BPO dienstverlener in India. Wij hebben verstrekt innovatieve transcriptieoplossingen aan cliënten in verschillende delen van de wereld. Onze zeefaciliteiten zijn strategisch gesitueerd in de het-Vriendschappelijke steden van Ahmedabad en Kochi.

Bezittend jaren die van ervaring zich op de levendige behoeften van globale klanten richten, zijn wij goed uitgerust om high-end transcriptie delocaliseringsoplossingen met de steun van een grote rijkdom aan kennis, deskundigheid te leveren, overzichts technologie, concurrerende tarifering, snelle omlooptijd, en de waardevolle klantendienst. Wij bezitten het vermogen om transcriptie op te nemen en te leveren delocaliserings projecten van om het even welke grootte en ingewikkeldheid. Wij hebben een verenigbare evenals steeds grotere clientèlebasis, die uit individuen bestaat, klein en middelgroot ondernemingen, en belangrijke organisaties.

Onze Opdracht
  • Verstrek rendabele, betrouwbare en hoogstaande transcriptieoplossingen door technologievaardigheden, mensenbekwaamheden, en efficiënte processen te combineren
  • Cre�ër cliëntverhoudingen op lange termijn door een vriendschappelijke en flexibele benadering te volgen
  • Verzeker cliënt-tevredenheid door stiptheid in transcriptielevering te handhaven
Onze Infrastructuur
  • Meer dan 200 werkstations en van hoge snelheidsgegevens communicatielijnen
  • Specifieke huurlijn (DLL) voor Snelle internettoegang
  • De Geavanceerde Server van vensters 2000, Linux Servers, HulpServer
  • Round-the-clock machtslevering met reserveUPS en generators
Onze Mensen

Een ideale combinatie van werknemer-vriendschappelijk beheer en de hoogst deskundige en tevreden werknemers is de stichting waarbij ons succes gebaseerd is. Bij onze Diensten, is het werken een plezierige ervaring eerder dan enkel een routinezaak. Wederzijds voordelig en welzijn georiënteerd beleid en niet-belast het werkcultuur cre�ër een atmosfeer waar de slijtagetarieven bijna nul zijn.

Ons doel is als onontbeerlijke, van begin tot eind en one-stop oplossingsleverancier te vestigen door onze waardevolle klanten te helpen in het realiseren van hun opdracht-kritieke vereisten. Kom en voel de ervaring met de transcriptieDiensten.